top of page

klik om de afbeelding te vergroten

Afstand doen

Kunt u of wilt u, om wat voor reden ook, niet langer voor uw (volwassen) Spaniël, Teckeltje, boomertje, jacht- of gezelschapshondje zorgen en overweegt u er afstand van te doen? Graag willen wij u helpen uw hond of hondje te herplaatsen *). U mag ons altijd bellen [010-4420303 of 0654-686362] of mailen [contactformulier] als u denkt dat u niet meer voor uw hondje kunt zorgen.Wij zetten ons in om deze honden / hondjes te herplaatsen bij lieve mensen die veel tijd en aandacht willen investeren in hun hondje en waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mag slijten. Wij gaan zeer selectief te werk in het uitzoeken van passende matches tussen potentiële nieuwe bazen en beschikbare herplaatsers. Het karakter van het hondje zal bepalend zijn voor de keuze van een passend adres. Er moet een duidelijke match zijn tussen de hond en de eventuele nieuwe baas. Ze moeten elkaar leuk vinden.... Er moet communicatie zijn. Iedere herplaatsing is anders en beschouwen wij als maatwerk.

 

Wij kunnen en durven u te garanderen dat Francis van Slooten handelend onder de naam Cavalierservices / Herplaatsers Nederland zich voor 100% inzet om uw belangen en die van uw hondje naar beste eer en geweten te behartigen. Indien u genoodzaakt bent om uw hondje te herplaatsen, ontvangt u van ons een schriftelijke offerte waarin alle voorwaarden en gemaakte afspraken volkomen duidelijk beschreven staan, zodat u weet waar u aan toe bent. Maak vooral uw wensen kenbaar en samen zoeken wij naar een oplossing die u het meeste aanspreekt. Mocht u iets niet duidelijk zijn, dan staat het u vrij daar uitleg over te vragen.

*)

Cavalierservices / Herplaatsers Nederland is niet bedoeld om op een simpele en goedkope manier van uw zieke hond af te komen. Indien informatie over ziekte of erfelijke aandoening verzwegen wordt en de hond komt om die reden binnen 21 dagen na herplaatsing terug, blijft de oorspronkelijke eigenaar ten allen tijde aansprakelijk voor de gemaakte kosten en de bemiddelingskosten!

This is just a place holder.

© 2012-2022 Cavalierserives/Herplaatsers Nederland - Alle rechten voorbehouden.

  • Herplaatsers Nederland
  • s-tbird
bottom of page