top of page

klik om de afbeelding te vergroten

Herplaatsing via [nood-]opvang of gastgezin

Bij een [nood-]opvang wordt het hondje dat herplaatst moet worden opgenomen bij een gastgezin dat vaak zelf ook een Cavaliertje en/of Teckeltje heeft, in geval van nood vandaag nog! Cavalierservices / Herplaatsers Nederland beschikt over een groot aantal opvang- en oppasadressen in geheel Nederland, dus ook vaak redelijk bij u in de buurt. Deze opvangadressen zijn uitsluitend particulieren en de hondjes verblijven uiteraard niet in kennels maar gewoon bij de mensen in huis!


Bij opvang in een gastgezin leren wij de hond persoonlijk kennen en wordt deze ook meteen gesocialiseerd in een nieuwe situatie waar vaak ook nog een andere hond of honden aanwezig is of zijn. Dit kan vele voordelen bieden. Dit geeft een beter inzicht in de juiste keuze van een nieuwe baas. Tevens bespaart dit u een hoop zorgen en komt dit de hond vaak ten goede als hij tussen soortgenoten zit. Indien de hond probleemgedrag vertoont, wordt deze door het verblijf in een roedel veelal gecorrigeerd.
 

De hondjes die geplaatst zijn bij opvangadressen krijgen extra aandacht en begeleiding, zodat ze straks weer als "normale" hond herplaatst kunnen worden. Zodra het hondje lekker in zijn vel zit, wordt er een nieuwe, passende baas voor hem of haar gezocht die de hond een prettig en liefdevol leven kan bieden. De hond gaat zeker niet met de eerste de beste mee. Uiteraard wordt de oude eigenaar van de ontwikkelingen op de hoogte gesteld.

This is just a place holder.

© 2012-2022 Cavalierserives/Herplaatsers Nederland - Alle rechten voorbehouden.

  • Herplaatsers Nederland
  • s-tbird
bottom of page