Onze herplaatsers
 

Om goede matches te vinden voor onze herplaatsers, adverteren wij dagelijks op Marktplaats omdat dit de grootste en meest bekeken etalage van Nederland is. Onze advertenties worden altijd met de meeste zorg en aandacht samengesteld en bevat alle relevante informatie dat ons bekend is over het betreffende hondje (zowel de goede dingen als de minder goede dingen...) met als doel een passende match te vinden. Wij mogen dagelijks rekenen op grote aantallen bezoekers waar ook vele serieuze kandidaten ons weten te vinden. 

 

U kunt onze advertenties vinden bij de topadvertenties (betaalde advertenties speciaal voor bedrijven) op Marktplaats in de rubriek TECKELS en DASHONDEN  alsmede in de rubriek RETRIEVERS, SPANIELS en WATERHONDEN. Ook plaatsen wij vaak nog aparte advertenties voor elk hondje.  Zie hier alle advertenties bij elkaar. Soms hebben wij hondjes beschikbaar vooor herplaatsing die [nog] niet in de advertenties zijn te vinden. 


Als het Cavalier King Charles Spaniels betreft adverteren wij ook op het prikbord van de Cavalierpage

SJORS - Standaard Teckel reu,
SJORS - Standaard Teckel reu,

kleurslag brown & tan. bijna 2 jaar oud. Geen gedragsproblemen. SJORS is erg aanhankelijk en ligt het liefst tegen je aan als je op de bank zit. Kan bij kinderen vanaf 10 jaar. Beslist niet bij katten. Kan een paar uurtjes alleen zijn na gewenningsperiode. Is gewend om altijd aangelijnd te worden uitgelaten. Locatie: Tilburg. Stamboom: nee.

press to zoom

Klik op afbeelding voor vergroting

SJORS [INMIDDELS GEPLAATST!]
Ras: Standaard Teckel
Type: kortharig
Kleurslag: brown & tan
Leeftijd:  wordt 2 jaar in december
Geslacht: reu
Stamboom: nee

Combinatie met kinderen vanaf 10 jaar
Combinatie met katten wordt ontraden
Uitlaten: Is gewend om altijd aangelijnd te worden uitgelaten
Alleen zijn: Enkele uurtjes na gewenningsperiode

Locatie: Tilburg

© 2012-2022 Cavalierserives/Herplaatsers Nederland - Alle rechten voorbehouden.

  • Herplaatsers Nederland
  • s-tbird