Ik ben Francis van Slooten en ik heb mijn eerste Cavalier King Charles Spaniël CHARLEY van de JISPERSLUIS aangeschaft in 1980. Dit blenheim reutje is op drie weken na 15 jaar oud geworden en behoorde toendertijd tot de oudste Cavaliers van Nederland.

 

Inmiddels heb ik vele Cavaliertjes zowel in mijn bezit als onder mijn hoede gehad en heb nu dus al meer dan 30 jaar ervaring met dit ras. Ik heb mijn liefde voor en kennis van de Cavaliertjes gecombineerd met de dienstverlening van mijn ComputerServicebureau dat ik in 2000 ben gestart. Dit heeft geresulteerd in een professionele opvang, bemiddeling en herplaatsservice van Cavalier King Charles Spaniëls en ook gezelschapshondjes van ander ras. Ik ben dus een tussenpersoon, een intermediair, een oppas, maar ook uw adviseur en ervaringsdeskundige van Cavaliers en in Cavalier kwesties.
 

Inmiddels beschik ik over een groot netwerk aan opvang- en oppasadressen overal in Nederland op wie ik een beroep kan doen voor oppas en/of [nood-]opvang.
 

Wij handelen onder de naam Cavalierservices en Herplaatsers Nederland en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 243015020000.

Op 1 januari 2014 bestaan wij 7 jaar.

 

Wellicht kunnen wij iets voor u en/of uw hondje(s) betekenen.
Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Francis van Slooten

Telefoon:   
Mobiel:     

Wie ben ik?

010-4420303
0654-686362

Francis.jpg
Francis.jpg
press to zoom

klik om te vergroten